Titel

Meditatief boetseren. Kunstzinnige therapie en persoonlijke groei

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789066560451

Uitgever

Uitgever De Ster, 1994 9066560459 9789066560451

Prijs

8,40

Bijzonderheden

softcover 210 pp. goede staat, hoek van schutblad genipt naam, veel bijz. afb. in zw/wit, 21/14,5cm

Meer info
- werkstukken bevatten voor de maker vaak een verborgen boodschap. Door op zoek te gaan naar dit 'geheim' komen we dichter bij de kern van ons eigen wezen, van ons oorspronkelijk zijn.
Dit werk- en studieboek is bedoeld voor eenieder die zich kunstzinnig wil uitdrukken, maar met name ook voor mensen die als hulpverlener, begeleider of trainer ook kunstzinnig werkzaam willen zijn. Een traject van opdrachten begeleidt de tekst. Een unieke benadering van innerlijke en uiterlijke expressie en een absolute 'must' voor iedere therapeut, ongeacht op welk gebied hij of zij werkzaam is!

Roeland Frank Hoefsloot is oprichter en staflid van 'De Kleine Tiki', school voor kunstzinnig hulpverlenen en innerlijke ontwikkeling te Breda. Regelmatig verzorgt hij workshops en tentoonstellingen van eigen beeldend werk.

Orthopedagoog en kunstzinnig therapeut Hoefsloot wil vooral begrijpen, invoelen en doorvoelen. Voor zijn clienten is zijn kunstzinnige therapie (het 'samen Een worden' onder de boetseerklei 'terwijl je eerder je gevoel volgt dan je verstand') misschien een openbaring, maar de kritische lezer/hulpverlener zweeft beslist niet zo makkelijk mee. Tussen de stroom New Age-cliches en open deuren ('De deelnemer geeft meestal verbaal of non-verbaal aan dat het genoeg is') komt ook zeker her en der een getalenteerd kunstenaar aan het woord met leuke en creatieve boetseeropdrachten. Daarom is het eventueel voor absolute beginners/amateurs op het pad van zelfonderzoek mogelijk om daar wat persoonlijke groei uit te persen. Collega-therapeuten willen echter graag wat nieuws horen. Hoefsloot vraagt zijn clienten (laatste hoofdstuk) het werkstuk thuis op een centrale plaats - op de schoorsteenmantel - te zetten en er iedere dag even bewust contact mee te maken. Veel zwart-witfoto's en tekeningen. Bevat literatuuroverzicht en noten.
Afbeeldingen
Hoefsloot, Roeland Frank - Meditatief boetseren. Kunstzinnige therapie en persoonlijke groei
Hoefsloot, Roeland Frank - Meditatief boetseren. Kunstzinnige therapie en persoonlijke groei
hasselman Breda

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel hasselman.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • hasselman kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren