Titel

De zweefmolen

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

10,00

Bijzonderheden

nieuw

Meer info
Achterflaptekst:
Er is een wildgroei aan alternatieve therapieën, met ingewikkeld klinkende namen en raadselachtige afkortingen, ter verhoging van ons welzijn. Hoe langer je zoekt naar een geschikte therapie, hoe meer je verstrikt raakt in het enorme aanbod. Bovendien maakt het wollige jargon meestal ook niet bepaald duidelijk wat je kunt verwachten. Waar moet je beginnen? Wat is voor jou geschikt? Wat mag zoiets kosten? En waar kun je terecht als je niet tevreden bent?

Susan at geestverruimende paddestoelen, deed een tantrische sekscursus, probeerde in lotushouding in een zentoestand te geraken, overwon haar weerzin tegen opdrachten als ‘teken je essentie’, werd ingestraald met gekleurd licht, gemasseerd met klanken en geprikt met naalden. Ghostbusters zuiverden haar huis van ongewenste energieën en via allerhande mediums konden haar overleden grootmoeder, een non uit een vorig leven en haar kat Karel eindelijk hun zegje doen. Respectievelijk: ‘pas op voor je rug’, ‘koop een roze kaars’ en ‘blijf nou eens rustig zitten als ik lekker op je schoot lig’. Het leven is wonderlijk, wat u zegt.
De zweefmolen valt als een bundel te lezen, maar is ook als naslagwerk te gebruiken bij het zoeken naar een geschikte behandeling. Naast de ervaringen van Susan bevat het de uitgangspunten en achtergronden van meer dan veertig behandelingen en contactinformatie van aanbieders, stichtingen en overkoepelende organisaties in het hele land.
‘Een hilarische, nuttige en in ieder geval zeer amusante bundeling ervaringen in de wereld van alternatieve behandelingen. Een prettige mix van scepsis en nieuwsgierigheid.’ -- Margriet.

‘Een grappige, inspirerende en onmisbare gids voor zoekenden met zelfspot.’ -- Char Margolis, medium.

Susan Smit (1974) studeerde af in Culturele Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Ze recenseert literatuur voor Avantgarde, Marie Claire en het tv-programma Goedemorgen Nederland en schrijft columns in Happinez, BOEK en Avantgarde Men. De zweefmolen is haar vijfde boek.

NIEUW, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Smit , Susan - De zweefmolen
Smit , Susan - De zweefmolen
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren