Titel

Groote Comptoir Almanach Op het Jaer ons Heeren Jesu Christi M.DC.LXIII. Na de Nieuwe- en Oude-stijl. Versien met alle de Jaer-marckten/Paerde/Beeste en Leer-marckten. Als mede de Maen-Almanach, daer in men alle Dagen sien kan wat uur de Maen ...

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Gillis Joosten Saeghman

Prijs

1 500,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1663, Vellum, Good

Meer info
Item de Vacantien voor den Hove van Hollandt /Vrieslandt / Utrecht en de Stadt Amsterdam / met een kort Register op yder Maent van de Jaar-marckten van verscheyde Steden en meestal de Hollandtsche Dorpen die om de veelheydt in de Almanach op haer dagh niet konnen gestelt worden voorts 't varen van de Buyte- en Binne-schuyten / het verlanghen en verkorten van de Poort-klocken de Water-getijden / de Namen en werckingh der Planeten / en een Tafeltje aenwijsende wanneer Son op en onder gaet. Gestelt door Gillis Joosten Saeghman. Anno 1663, t' Amsterdam, Gedruckt by Gillis Joosten Saeghman, Boeck-drucker en Boeck-verkooper in de Nieuwe-straet in de Druckery/1663. Contemporary vellum with graceful label with title in old hand on front board, title-page in red and black with woodcut engraving of the Amsterdam Stock exchange, 12 half-page woodcut illustrations to the months, 4 illustrations to the four seasons, one illustration with the signs of the zodiac, one illustration showing an eclipse, text in red and black, interleaved with blank leaves, small 4to. (21,5x16 cm) (1 tie present, other 3 torn off and missing). Very rare and fine copy in pristine condition.
Novemberland Leiden

Inschrijving K.v.K: Leiden 28111873.
Novemberland is lid van de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren (NVvA)
U kunt ons bereiken onder tel. (+31)0618297344

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Novemberland.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Novemberland
  • Na uw bestelling ontvangen u en Novemberland een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Novemberland vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Novemberland kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren