Titel

Biblica / atlas van de bijbel

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789047501831

Uitgever

Van Holkema & Warendorf

Prijs

35,00

Bijzonderheden

576pp, hardcover, in cassette

Meer info
Biblica: Atlas van de Bijbel neemt de lezer mee op een fascinerende reis door de landschappeEen prachtige cultuurhistorische reis door de landen uit de Bijbel. Waar bouwde Noach zijn Ark, en wat was de route van de reizen van Paulus? Lag de Hof van Eden tussen de Eufraat en de Tigris? Waar stond de berg Sinai? Biblica, Atlas van de Bijbel brengt de hele bijbelse wereld in kaart, vanaf het verhaal van de schepping in het boek Genesis tot de reizen van de Apostelen in de eerste eeuw na Christus. Er is in de Bijbel een schat aan archeologische gegevens beschikbaar waar met grote nauwkeurigheid uit is op te maken waar en wanneer vele gebeurtenissen precies hebben plaatsgevonden. Het boek is prachtig uitgevoerd: gebonden, volledig in kleur en heeft leeslinten. De meer dan 100 topografische kaarten en de 450 illustraties en foto's maken van dit boek een schitterend naslagwerk. n, culturen en geschiedenis van de Bijbel-landen. Het is de meest uitvoerig en nauwkeurig bijgewerkte Bijbelatlas die binnenkort verkrijgbaar is.
De indrukwekkende verhalen, inspirerende personen en intrigerende achtergronden uit de Bijbel worden groots weegegeven in woord en beeld. Biblica biedt naast nauwkeurige topografische kaarten veel meer, zoals bijvoorbeeld:
-Uitgebreide index van historische plaatsnamen met de tegenwoordige namen
-De nieuwste archeologische vondsten en satellietfoto’s
-Gegevens over topografie, geologie, klimaat, vegetatie en belangrijke natuurkundige kenmerken van de landen uit de Bijbel
Biblica: Atlas van de Bijbel werd geschreven door een internationaal team van joodse, katholieke en protestantse geleerden, elk met een eigen specialisme om de Bijbelse wereld tot leven te brengen. Daarnaast waren topografische kaartentekenaars en kunsthistorici bij de totstandkoming van het boek betrokken.
Afbeeldingen
 - Biblica / atlas van de bijbel
Kringloop Kampen Kampen

NB. Wanneer u niet binnen 3 dagen een reactie van ons heeft, kan het zijn dat onze mail in uw spambox is terechtgekomen! Kijkt u daar dan even.De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Die proberen we natuurlijk zo laag mogelijk te houden. De volgende verzendkosten gelden uitsluiten voor verzending binnen Nederland.: Een brievenbuspakje •Maximum formaat: 38 x 26,5 x 3,2 cm kost 4,15. Een zwaarder of groter pakje versturen wij in principe met TNT post en de kosten van verzending daarvoor is 6,95. Boeken boven de 50 euro versturen wij aangetekend. Zelf ophalen kan natuurlijk ook. Mail of bel dan wel even van te voren, dan kunnen wij de bestelling klaar leggen.Verzenden naar het buitenland kan natuurlijk ook tegen de gelden tarieven.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Kringloop Kampen.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Kringloop Kampen
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kringloop Kampen een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kringloop Kampen vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Kringloop Kampen kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren