Titel

Samen in Balans . ( Waarom lukt het de een om zijn hond keurig op te voeden en zelfs onder de moeilijkste omstandigheden los achter hem aan te laten lopen? Of netjes in de mand te laten liggen als er bezoek komt? En waarom lukt dit een ander n...

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789402600896

Uitgever

Aerial Media Company B.V.

Prijs

40,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Gebonden met harde kaft en in als nieuwe staat - 4022 - 1e dr 2015 - 144 p - 530 gr - 17,4x24,3 cm

Meer info
- Vaak komt dit doordat wij denken dat honden dezelfde psychologie als mensen hebben en dit is nou juist waar velen de fout in gaan. Wij doen alsof honden mensen zijn.
Maar honden zijn erg eenvoudig, simpel. Maar wij maken het ingewikkeld voor ze door niet te begrijpen wie ze zijn, wat ze nodig hebben, welke taal ze spreken en hoe ze hun gedrag ontwikkelen. Wij herkennen bij onze honden de duidelijke signalen van angst, agressie, plezier, onderwerping etc. De meer subtiele tekenen die honden onderling uitwisselen lijken ons te ontgaan. Dus geven wij onze eigen interpretatie aan wat een hond probeert te zeggen. Daarom zien we steeds meer honden met gedragsproblemen, omdat de baas niet weet wat de hond ons daadwerkelijk vertelt.
In dit boek gaat Anniek Winters dieper in op deze materie zodat 'het baasje' zijn of haar hond begrijpt en ze samen in balans kunnen komen.
Aan de hand van vele praktijkvoorbeelden met veel illustraties, kan de lezer meteen aan de slag met oefeningen. Oefeningen voor de eigenaar en de hond. Daarnaast legt Anniek op heldere wijze uit wat hondenpsychologie is, vertelt ze over non-verbale communicatie, zelfvertrouwen van een echte leider en over cognitieve gedragstherapie.

De voormalig salesmanager Anniek Winters (29) besloot een opleiding tot hondentrainer te volgen. Een dure cursus in België, ze slaagde met een 9,4 maar uiteindelijk lukte het haar niet om haar Labrador Storm op te voeden. Storm was in haar jonge leven meerdere keren van eigenaar gewisseld en 'was een echt monster'. Anniek besloot uiteindelijk voor een training bij Cesar Millan naar Amerika te vliegen. Daar werd ze een echte hondengedragskundige en leerde ze zelfs de grootste probleemgevallen weer onder controle te krijgen.
Inmiddels bezoekt Anniek honderden probleemgevallen per jaar en geeft ze vele lezingen en workshops door heel het land met volle zalen. In de meeste gevallen zijn de gedragsproblemen goed thuis op te lossen. Op haar hondengedragscentrum lopen 20 - 40 honden rond en met haar teamleden helpen zij honden en hun baas samen in balans te komen. 'Het ligt niet aan de hond', is haar motto.
Afbeeldingen
Winters , Annie . ( Hondengedragskundige . ) [ isbn 9789402600896 ] 4022 - Samen in Balans . ( Waarom lukt het de een om zijn hond keurig op te voeden en zelfs onder de moeilijkste omstandigheden los achter hem aan te laten lopen? Of netjes in de mand te laten liggen als er bezoek komt? En waarom lukt dit een ander n...
Winters , Annie . ( Hondengedragskundige . ) [ isbn 9789402600896 ] 4022 - Samen in Balans . ( Waarom lukt het de een om zijn hond keurig op te voeden en zelfs onder de moeilijkste omstandigheden los achter hem aan te laten lopen? Of netjes in de mand te laten liggen als er bezoek komt? En waarom lukt dit een ander n...
DE ESOTERIER Amstelveen

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel DE ESOTERIER.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Nieuwste boeken vanDE ESOTERIER

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren