Titel

100 heilige Plaatsen voor spirituele en

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

8,00

Bijzonderheden

nieuw

Meer info
Ontdek honderd van de fraaiste en spectaculairste heilige plaatsen van alle religies, uit alle tijden en van alle continenten.

Herbert Genzmer werd in 1952 in Krefeld in Duitsland geboren. Hij woont en werkt als auteur en vertaler in Krefeld en Tarragona in Spanje. Naast non-fictie en vakliteratuur publiceerde hij bij verschillende uitgevers romans, bloemlezingen en biografiën.

Oorspronkelijk betekent ‘heilig’ aan een godheid gewijd, of god in zich hebben; het woord verwijst dus naar een goddelijke sfeer of plaats. Een heilige plaats kan zowel door de natuur zijn gevormd als door mensenhanden zijn geschapen. 100 heilige plaatsen toont de meest fascinerende en indrukwekkendste heilige plekken uit de hele wereld; van Machu Picchu en de Nazcalijnen in Zuid-Amerika; Stonehenge, Lourdes en Assisi in Europa; de Fujisan, Medina en Mekka in Azië tot de Uluru in Australië.

NIEUW,  groot boek, hardcover met omslag, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Genzmer , Herbert - 100 heilige Plaatsen voor spirituele en
Genzmer , Herbert - 100 heilige Plaatsen voor spirituele en
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren