Titel

Beelden als inspiratiebron Een werkboek

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

20,00

Bijzonderheden

nieuw

Meer info
Een praktisch en inspirerend werkboek over de ''taal'' van beelden. Een uitgebreide literatuurlijst en vele voorbeelden inspireren om zelf op een creatieve manier met beelden aan het werk te gaan.

Steeds meer mensen ontdekken de kracht van beelden in onder andere sprookjes, biografieën en de natuur. Beelden verrijken het leven en inspireren en bemoedigen, doordat ze een geheel nieuw en verrassend licht werpen op ervaringen in het dagelijks leven.
Beelden als inspiratiebron is een werkboek, geschreven vanuit de dagelijkse praktijk. Het gaat over de taal van beelden, over het beluisteren van deze beeldentaal en over het praktisch werken met beelden. Naast vele volkssprookjes komen aan de orde: het ganzenbord als beeld van onze levensweg, levensbeelden en levensverhalen, improvistaiespelen en dergelijke.
De uitgebreide literatuurlijst en de vele praktijkvoorbeelden maken het boek bij uitstek geschikt voor kunstzinnige en sociaalpedagogische opleidingen en voor diverse vormen van groepswerk met kinderen, jongeren en volwassenen.
Beelden als inspiratiebron
Een werkboek

NIEUW, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Voorhoeve , Bert - Beelden als inspiratiebron Een werkboek
Voorhoeve , Bert - Beelden als inspiratiebron Een werkboek
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren