Titel

In het licht der waarheid Graalsboodschap 1,2,3

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

32,00

Bijzonderheden

nieuw

Meer info
Enige geautoriseerde, geheel nieuw bewerkte vertaling. Zijn belangrijkste driedelige werk heeft Abd-ru-shin onder deze naam geschreven. De 168 voordrachten van zijn Graalsboodschap ontsluiten voor de lezer veel, wat tot dusver niet verklaard kon worden, in zowel zijn eigen leven als in de wereld om hem heen, met name betreffende de menselijke vragen over waar hij vandaan komt en waar hij naar toe gaat, de zin van het leven, lot en gerechtigheid; over de natuur, geest en God. Hoe meer men tijdens het lezen de uiteenzettingen in de Graalsboodschap aan het eigen leven toetst, des te meer zal er waarheid uit de antwoorden op zijn vragen oplichten. Zo krijgt ook de titel van het werk “In het Licht der Waarheid” betekenis. De Graalsboodschap geeft het weten van de opbouw van de schepping. In eenvoudige woorden wordt het onderlinge verband van alle dingen verklaard en een alomvattend overzicht van het gebeuren in de schepping gegeven. Er wordt diepgaand uitleg gegeven over wat de vrije wil van de mens werkelijk is, wat het verschil is tussen verstand en geestelijk aanvoelen, wat ziel en geest betekenen, welke taken deze hebben en in welke verhouding zij tot elkaar staan.

pakket
NIEUW, OMSLAG HEEL LICHT BESCHADIGD, 3 delen, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
ABD-RU-SHIN - In het licht der waarheid Graalsboodschap 1,2,3
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren