Titel

De professionals

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789045201177

Uitgever

Karakter Uitgevers F-VERT

Prijs

4,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

336pp, paperback, in prima staat

Meer info
Vier vrienden, die onlangs zijn afgestudeerd aan de universiteit en worden geconfronteerd met de dramatische situatie op de arbeidsmarkt. Uit frustratie en baldadigheid beginnen ze mensen te kidnappen en vragen ze vervolgens een relatief laag bedrag aan losgeld ($60.000) voor hun slachtoffers - allen vermogende mensen, die eerst zorgvuldig gescreend worden, voor wie dat een schijntje is. Dit om te voorkomen dat de slachtoffers toch naar de politie stappen. De methode blijkt uitstekend te werken en in twee jaar hebben de vier al een aardig kapitaal opgebouwd. Totdat ze de verkeerde man ontvoeren, Donald Beneteau, wiens vrouw ervan verdacht wordt connecties te hebben met de maffia. En plots is hun betrekkelijk zorgeloze leventje over en worden ze achtervolgd door juist die mensen die koste wat kost zo ver mogelijk bij zich vandaan hadden willen houden: niet alleen de lokale politie maar ook federale agenten, in de personen van ervaren politie-inspecteur Kirk Stevens en de jonge en talentvolle FBI-agente Carla Windermere, en een aantal geslepen en keiharde maffialeden die op zoek zijn naar vergelding. Wat volgt is een dodelijke en spectaculaire achtervolging door het hele land, met een aantal gewelddadige en brute confrontaties, waarbij de vier kidnappers worden gedwongen verder te gaan dan ze ooit gewild hadden. Naarmate er meer en meer slachtoffers vallen worden alle betrokkenen uiteindelijk gedwongen de waarheid te erkennen: de echte professionals, agent dan wel kidnapper, zijn diegene die bereid zijn om alles op te offeren.
Afbeeldingen
Laukkanen, Owen - De professionals

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Wi(e)lskracht Books.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Wi(e)lskracht Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Wi(e)lskracht Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Wi(e)lskracht Books vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Wi(e)lskracht Books kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren