Titel

De werkelijkheid van Maria. Geschiedenis en mysterie.

Schrijver
Uitgever

Prijs

9,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

In alle grote religies, door alle tijden heen en bij alle volken is er sprake geweest van een Grote Moeder, t0t wie men op dezelfde innige wijze bidt als in de rooms katholieke christelijke traditie. Louis Tiessen interviewde in 1954 enkele betrok...

Meer info
De werkelijkheid van Maria. Geschiedenis en mysterie. In alle grote religies, door alle tijden heen en bij alle volken is er sprake geweest van een Grote Moeder, t0t wie men op dezelfde innige wijze bidt als in de rooms katholieke christelijke traditie. Louis Tiessen interviewde in 1954 enkele betrokkenen bij het mirakel van het schreiende Mariabeeld in Syracuse op Sicilie en kwam daardoor in aanraking met de cercle 'Les Amities Spirituelles', door welke kring de figuur van Maria werd benaderd vanuit een universeel spiritueel bewustzijn. Sindsdien heeft Tiessen zich bezig gehouden met een onderzoek naar oorsprong en wijze van verering van het moederlijke principe in de schepping. Hij beschrijft zowel een aantal godsdiensten en stromingen met hun godinnen als de wijsheidsleer die daarmee verstrengeld is. Na de latere geschiedenis van de Mariaverering gaat hij in op de hypothese van de reïncarnatie van de Sophia (Wijsheid) in Maria. Onze huidige tijd is het voorbehouden de functie van Sophia als wereldziel opnieuw te ontdekken. l Dabar-Luyten. Aalsmeer 1996. Gb. met stofomslag. 248 pp. Zeer nette staat.
Afbeeldingen
Tiessen, Louis, - De werkelijkheid van Maria. Geschiedenis en mysterie.
PSWELOVEYOU Werkendam

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel PSWELOVEYOU.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met PSWELOVEYOU
  • Na uw bestelling ontvangen u en PSWELOVEYOU een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van PSWELOVEYOU vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • PSWELOVEYOU kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren