Titel

Britain at Bay / The Epic Story of the Second World War, 1938-1941

Schrijver
Taal

Engels

ISBN

9780451494740

Uitgever

Knopf Doubleday Publishing Group

Prijs

17,50

Bijzonderheden

NIEUW, 2020, 608pp, Gebonden

Meer info
In 1938 zette de Britse premier Chamberlain zijn handtekening onder het Verdrag van München en hiermee leek een naderende oorlog op het vaste land van Europa bezworen. Maar Nazi-Duitsland schond het verdrag en viel op 1 september 1939 Polen binnen. Hierop verklaarde Groot-Brittannië de oorlog aan Duitsland. In 1940 veroverde Duitsland Denemarken en Noorwegen en in mei 1940 kwam een grootscheepse aanval op het westen. Chamberlain trad af en Churchill volgde hem op in een oorlogskabinet. De kracht van dit boek is dat het de transformatie van Groot-Brittannië van vrede naar oorlog beschrijft, niet alleen op militair, maar ook op maatschappelijk en politiek gebied.
Afbeeldingen
Allport, Alan - Britain at Bay / The Epic Story of the Second World War, 1938-1941
Parimar Boeken Rotterdam

Portokosten voor de verzending zijn binnen Nederland 5,95 Euro. Voor de verzending naar Belgie en Duitsland vragen wij 9,50 Euro.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Parimar Boeken.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Parimar Boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Parimar Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Parimar Boeken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Parimar Boeken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren