Titel

Vruchtbaar geurt de aarde

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789071420573

Uitgever

Gebr. Koster - Barneveld z.j.

Prijs

10,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Hardcover, 261 blz.

Meer info
Harmen Heukelman is als jongste zoon van een groot gezin alleen achtergebleven in het huisje op de achterste dreef. Daar is hij geboren en getogen, daar voelt hij zich thuis.
De buitenwacht vindt Harmen een rauwdauwer maar ze hebben niet in de gaten dat achter zijn masker ook hunkerd naar genegenheid. Echter na het sterven van zijn ouders is hij nog meer in zichzelf gekeerd dan voorheen.
Steven Beek, van "rijke luis" komaf, denkt alles te mogen. Hij tiraniseert het hele dorp. Maar het volk van de achterste dreef durft daar niets tegen te doen omdat ze van de rijke lui afhankelijk zijn.
Met Harmen Heukelman zit dat net even anders. Dit buitenbeentje van de achterste dreef heeft veel liefde voor mens en dier en een sterk ontwikkeld rechtvaardigheidsgevoel. Als Steven Beek in het grindgat zijn trouwe herdershond op een afschuwelijke mannier probeert af te maken, kruist Harmen Heukelman zijn pad. Het gevecht dat dan plaatsvindt, heeft vertrekkende gevolgen.....
Veenhof heeft in dit boek dat inmiddels zijn 50e pennevrucht is alle ingrediënten gebruikt om het in één adem uit te lezen.
Afbeeldingen
Veenhof, Joh. G. - Vruchtbaar geurt de aarde
Versprille Krabbendijke

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Versprille.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Versprille
  • Na uw bestelling ontvangen u en Versprille een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Versprille vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Versprille kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren