Titel

De kinderen van Attila / een geschiedenis van het hedendaags Turkije

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789085420385

Uitgever

De Bezige Bij Antwerpen

Prijs

10,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2007, softcover, 220pp, mooi exemplaar, 20x14cm

Meer info
Turkije is de grote onbekende in Europa. Weinig landen zijn de afgelopen jaren zo sterk veranderd. Voor het eerst verschijnt er in het Nederlands een prachtig geschreven boek dat vele vragen over Turkije zal beantwoorden: De kinderen van Attlla. Erdal Balci heeft Turkije van nabij zien veranderen van een gesloten, semi-totalitaire maatschappij in economische crisis in een land dat steeds nadrukkelijker aan de poort van Europa klopt. In De kinderen van Attila beschrijft Balci hoe de Turken zich klaarmaken voor de Europese Unie en of hen dat in een kort tijdsbestek zal lukken. Balci vergelijkt de reis van de Turken richting West-Europa met de trek van hongerige antilopen naar de groene velden in het noorden. Die drang is niet te stuiten. Turken koesteren hun Europese droom al twee millennia lang. Moet Europa bang zijn voor Turkije? De kinderen van Attila brengt nuances aan waar vooroordelen heersen. Erdal Balci verweeft daarbij heden en verleden van dit immense land op soepele wijze. Zonder kennis van de geschiedenis is het immers niet mogelijk om Turkije te begrijpen. De toetreding van Turkije geeft aanleiding tot een debat dat niemand onberoerd laat, zeker niet in Nederland. De kinderen van Attila is een meesterlijk boek over een land dat iedereen bezighoudt.
Afbeeldingen
Erdal Balci - De kinderen van Attila / een geschiedenis van het hedendaags Turkije
Boekhandel Bloks Zwolle

Verzendkosten incl. T&T en 9% BTW:

***LET OP!! : Pakketten via DHL worden naar het dichtstbijzijnde servicepunt gebracht***

Nederland brievenbus: €4,99
Nederland pakket: €6,99
België €10,00
Europa 1 €17,50
Europa 2 €22,50
Rest of the world €40,00

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Boekhandel Bloks.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boekhandel Bloks
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekhandel Bloks een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekhandel Bloks vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boekhandel Bloks kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren