Titel

74 krankzinnige verhalen over het WK 1974

Schrijver
ISBN

9789083175638

Uitgever

Uitg. Noblesse

Prijs

14,00

Bijzonderheden

2022, 176 pag., nieuw, hardcover

Meer info
In 74 korte, journalistiek-literaire verhalen worden de onwaarschijnlijke gebeurtenissen rondom dit voor Nederland zo legendarische WK nog eens op een rij. Van het prille begin tot het bittere eind.
Afbeeldingen
Hartendorf en Voskuil - 74 krankzinnige verhalen over het WK 1974
Sportboek.NL Amsterdam

RAADPLEEG VOOR COMPLETE BESCHRIJVINGEN VAN DE BOEKTITELS ONZE WEBSITE: WWW.SPORTBOEK.NL. Hierop staat het meest actuele aanbod, gecategoriseerd op onderwerp. WORLD WIDE DELIVERY of Antiquarian Sports Books, Sportbücher, Books on Sports, Livre de Sport, Sportantiquariat.

Wij leveren onze boeken in stevige verpakkingen. Wij accepteren Bankoverschrijvingen, Ideal en Paypal.

Verzendkosten binnen Nederland 4,40 euro (brievenbuspost en pakketpost). Een pakket naar België: 7,50 euro. Shipping costs Germany: 8,50 euro. France: 17,50 euro. Italia: 26,95. Other countries on request. Send us an information request.
Betaling naar ING-rekening NL24 INGB 0006 1981 79 t.n.v. Sportboek International te Amsterdam. BIC/Swift code is: INGBNL2A.

Heeft u een vraag? Mail ons dan gerust op info@sportboek.nl. Of bel vanaf 12.00 uur met 06-52629270. Dan krijgt u Mark Grijsbach aan de lijn. Met sportieve groet!
Postadres is: Bilderdijkkade 23A-huis, 1053 VB Amsterdam.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Sportboek.NL.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Sportboek.NL
  • Na uw bestelling ontvangen u en Sportboek.NL een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Sportboek.NL vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Sportboek.NL kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren