Titel

Leven in het koninkrijk + Over de grens met Paulus : 2 COMPLETE SETS deelnemers + achtergronden ---- gemeente groei groep gespreksstof - 16 thema's voor het geloofsgesprek.

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

2015 EW

Prijs

17,95(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1e druk Softcover in goede staat, 96 + 84 + 108 + 84 blz. --- 2 COMPLETE SETS ----

Meer info
Toen Jezus aan de wereld verkondigde dat het koninkrijk van God dichtbij was gekomen (Marcus 1:15), wist niemand wat Hij daar precies mee bedoelde, maar de mensen zagen voor hun ogen dat zieke mensen beter werden en bevroren harten weer gingen kloppen. Hij liet iets zien van de overweldigende liefde van God toen Hij stierf aan het kruis. Hij nodigt mensen uit binnen te gaan door de poort van het koninkrijk die Hij zelf geopend heeft. En: te leven in het koninkrijk. Leven in het koninkrijk begint altijd en steeds weer bij Jezus. Hij is de koning van het koninkrijk. Maar leven in het koninkrijk gaat nog een stap verder. Het verandert je leven. Je gaat lijken op Jezus. Zijn Geest waait door je leven. Dat heeft gevolgen voor de manier waarop je kijkt, spreekt en handelt. Dit materiaal is geschreven voor kleine huiskamerkringen. Mensen die bij elkaar komen om hun geloof met elkaar te delen en samen uit te dragen. Het Gemeente Groei Groep-materiaal is een leidraad voor deze kringen en biedt stof voor 16 bijeenkomsten. Naast het deelnemersboekje is er een boekje Achtergronden, geschikt voor groepsleiders en deelnemers die zich meer in het thema willen verdiepen.
Afbeeldingen
PIETER BOTH - HARALD OVEREEM - PETER SMILDE - BERTINE VAN DE WEG - Leven in het koninkrijk + Over de grens met Paulus : 2 COMPLETE SETS  deelnemers + achtergronden ---- gemeente groei groep gespreksstof - 16 thema's voor het geloofsgesprek.
PIETER BOTH - HARALD OVEREEM - PETER SMILDE - BERTINE VAN DE WEG - Leven in het koninkrijk + Over de grens met Paulus : 2 COMPLETE SETS  deelnemers + achtergronden ---- gemeente groei groep gespreksstof - 16 thema's voor het geloofsgesprek.
BoekenZoeken Lisse

Hartelijk dank voor uw bestelling. Bezoek ook onze Facebookpagina:
https://www.facebook.com/BoekenZoeken. Een "like" wordt zeker gewaardeerd.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel BoekenZoeken.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met BoekenZoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenZoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenZoeken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • BoekenZoeken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren