Titel

Windows 8 voor Dummies

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Pearson

Prijs

8,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback Als nieuw

Meer info
Windows 8 voor Dummies. De leukste manier om alles uit Windows 8 te halen. Heb jij Windows 8 aangeschaft, maar raak je helemaal de weg kwijt? Geen paniek! Dit boek helpt je bij alles wat je wilt doen in Windows 8. Van de eerste kennismaking met het vernieuwde startscherm, tot het goochelen met mappen en bestanden, internetten en e-mailen, spelen met muziek, fotos en films en het opzetten van een netwerk.Geen enkel ander boek bevat zoveel informatie over Windows 8. Bovendien worden nieuwe diensten als Windows SkyDrive en de Windows Store voor apps niet overgeslagen. Dit boek is ook geschikt voor laptop- en tabletgebruikers en is te gebruiken voor alle edities van Windows 8. Over de auteur: Andy Rathbone schreef alle eerdere edities van Windows voor Dummies: het best verkochte computerboek ooit. Zijn boeken hebben miljoenen mensen, thuis en op het werk, met Windows op hun computer geholpen. Inhoudsopgave: Dankwoord Inleiding Deel I: Windows 8-dingen waarvan iedereen denkt dat je ze al weet - Hoofdstuk 1: Wat is Windows 8? - Hoofdstuk 2: Het mysterieuze nieuwe startscherm - Hoofdstuk 3: Het traditionele bureaublad - Hoofdstuk 4: Vensters op het bureaublad - Hoofdstuk 5: Opslag: intern, extern en in de lucht Deel II: Met programmas en bestanden werken - Hoofdstuk 6: Spelen met programmas, apps en documenten - Hoofdstuk 7: Verloren gewaand . -Hoofdstuk 8: Je werk afdrukken . Deel III: Dingen gedaan krijgen op internet - Hoofdstuk 9: Surfen op het web - Hoofdstuk 10: Sociaal zijn: e-mail, agenda en berichten - Hoofdstuk 11: Veilig computergebruik Deel IV: Windows 8 aanpassen en upgraden - Hoofdstuk 12: Windows 8 aanpassen met het Configuratiescherm - Hoofdstuk 13: Zorgen dat Windows niet kapotgaat - Hoofdstuk 14: Een computer met meerdere mensen delen - Hoofdstuk 15: Computers in een netwerk met elkaar verbinden Deel V: Muziek, fotos en films - Hoofdstuk 16: Muziek afspelen en kopiëren - Hoofdstuk 17: Met fotos en films spelen Deel VI: Help! - Hoofdstuk 18: Problemen met Windows 8 oplossen - Hoofdstuk 19: Vreemde berichten ontcijferen - Hoofdstuk 20: Van een oude computer naar een nieuwe Windows 8-pc overstappen - Hoofdstuk 21: Hulp bij het Help-systeem Deel VI: Het deel van de tientallen - Hoofdstuk 22: Tien ergerlijke dingen van Windows 8 (en hoe je ze oplost) - Hoofdstuk 23: Een stuk of tien tips voor mensen met een laptop Index.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren