Titel

3289 ) De Kat Die .... een Bommetje Maakte . ( Een Journalist En Zijn Twee Siamezen, Alle Drie Met Speurderstalent. De Man Ontdekt Het Juiste Spoor, Maar De Katten Zorgen Voor De Clue. -

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789046112144

Uitgever

Zwarte Beertjes .

Prijs

30,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

pocketboek in als nieuwe staat - 3422 - 1e dr 2006 - 142 p - 100 gr

Meer info
- In dit achtentwintigste (!) deel uit de populaire De kat die...-serie onderzoeken verslaggever Jim Qwilleran en zijn twee Siamezen Koko en Yum Yum de mysterieuze verdwijningen van de Ledfields.


Nieuw deel (28e) in de detectiveserie De kat die... met journalist Jim Qwilleran (Quill) en zijn twee slimme Siamese katten Koko en Yum Yum in de hoofdrollen. Bestond in deel 26 het stadje Brrr in Moose County 200 jaar, in dit deel maakt het Amerikaanse stadje Pickax City in Moose County ( 'zeshonderd kilometer ten noorden van alles') waar Qwill woont, zich op voor de viering van zijn 150-jarig bestaan. Ook Quill heeft het er druk mee, maar al gauw wordt zijn aandacht afgeleid door de raadsels rond de verdwijning van het vermogende echtpaar Ledfield. Heeft neef en erfgenaam Harvey Ledfield er soms wat mee te maken? Kat Koko denkt van wel... En dan is er nog een dreigende orkaan die de festiviteiten dreigt te verstoren. Routineus geschreven, pretentieloos, luchtig detectiveverhaal dat rustig voortkabbelt en niet veel om het lijf heeft. Voor wie niet genoeg kan krijgen van Qwilleran en zijn katten.
Afbeeldingen
Braun , Lilian Jackson . [ isbn 9789046112144 ] 3422 ( Donkere serie . ) - 3289 ) De Kat Die .... een Bommetje Maakte . ( Een Journalist En Zijn Twee Siamezen, Alle Drie Met Speurderstalent. De Man Ontdekt Het Juiste Spoor, Maar De Katten Zorgen Voor De Clue. -
Braun , Lilian Jackson . [ isbn 9789046112144 ] 3422 ( Donkere serie . ) - 3289 ) De Kat Die .... een Bommetje Maakte . ( Een Journalist En Zijn Twee Siamezen, Alle Drie Met Speurderstalent. De Man Ontdekt Het Juiste Spoor, Maar De Katten Zorgen Voor De Clue. -
DE ESOTERIER Amstelveen

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel DE ESOTERIER.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Nieuwste boeken vanDE ESOTERIER

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren