Titel

BUILDING ON UNCERTAINTY ; how to cope with incomplete knowledge , unpredictability and ambiguity in ecological engineering projects ( diss.)

Schrijver
Taal

Engels

Uitgever

ISBN 978 - 90 - 365 - 3584 - 7

Prijs

50,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2014 , pb., 163 blz., thesis / proefschrift / dissertatie University of Twente ( Neth.)

Meer info
FRAGMENT ( uit samenvatting in Nederlands ):

BUILDING WITH NATURE ( BwN ) is een innovatieve aanpak voor hoogwaterbescherming , welke in staat lijkt te zijn om zowel de gewenste flexibiliteit als duurzaamheid te leveren ; het is een ecologische engineering benadering welke actief gebruik maakt van natuurlijke materialen en dynamische processen ( bijvoorbeeld sediment , wind en golven ) in het ontwerp van hoogwaterbeschermingsprojecten om zowel menselijke als natuurlijke doelen te verwezenlijken ( bijvoorbeeld het verschaffen van hoogwaterveiligheid en het creeren van nieuwe recreatieve ruimte terwijl er simultaan ook mogelijkheden zijn voor natuurontwikkeling ); de BwN aanpak gebruikt flexibele natuurlijke materialen en koestert het natuurlijke systeem ; waterkeringen die gebaseerd zijn op BwN principes kunnen dus relatief eenvoudig worden aangepast wanneer dat nodig is , terwijl het ecosysteem op een duurzame manier wordt behandeld ; echter , ons begrip van het natuurlijke systeem is onvolledig en natuurlijke processen zijn intrensiek onvoorspelbaar ; als gevolg hiervan zijn de exacte resultaten en consequenties van een BwN project van tevoren zeer onzeker ; deze onzekerheid kan besluitvormers belemmeren om beslissingen te nemen en kan zelfs leiden tot moeizame discussies tussen projectteams en belanghebbenden over de aanvaardbaarheid van het BwN project ; daarom is het belangrijk om het vraagstuk van onzekerheid in ecologische hoogwaterbeschermingsprojecten uitvoerig te bestuderen , hetgeen wordt gedaan in deze dissertatie ...
FIJAN Books Alblasserdam

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel FIJAN Books.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met FIJAN Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en FIJAN Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van FIJAN Books vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • FIJAN Books kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren