Titel

Achter de Bergen Schijnt de Zon

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Pimento

Prijs

8,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback Als nieuw

Meer info
Al jaren droomde Nancy Wiltink erover om een tijd naar het buitenland te gaan, en eindelijk was het dan zover. Samen met haar man en hun twee dochters van zes en acht vertrok ze naar Ecuador, om voor een jaar in een klein dorp in de Andes te wonen en te werken. Enthousiast gaan ze aan de slag in een ecologie, een paradijs voor wandelaars op een idyllische plek. Na drie weken komt er een ander gezin uit Nederland op bezoek, maar wat een zorgeloze vakantie had moeten worden, verandert in een drama. De vader en de oudste dochter keren niet terug van een wandeling en het dorp is in rep en roer. Na een dramatische zoektocht worden ze dood gevonden. Het leven in Chugchilán zal nooit meer hetzelfde zijn, want ook de gelukkigste plek op aarde is niet vrij van de confrontatie met de harde werkelijkheid. Nancy en haar gezin vertrekken opnieuw en achter de bergen bouwen ze voor de tweede keer een nieuw bestaan op.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren