Titel
BIEFSTUK
Schrijver
BUSSER, WIM (REDACTIE)
Taal
Nederlands
ISBN
9789059810051
Uitgever
VOORLICHTINGSBUREAU VLEES.
Prijs
€ 14,50
Bijzonderheden
2004, 105 pp, hardcover, gebonden, spiraalband, NIEUWSTAAT/ONGEBRUIKT EXEMPLAAR.
Meer info
Boek voor de ultieme liefhebber van biefstuk.
15 Kenners (chef-koks e.a.) geven hun geheimen prijs, waaronder Herman den Blijker,Angélique Schmeinck, Gerrit Wildeboer, Ad Janssen, Ton Lindeman, Huub Oudshoorn e.a.
Biefstuk is een topproduct.
Gesneden van de meest malse en magere delen van een rund mag de biefstuk zich verheugen in een enorme populariteit.
Een gewaardeerd vleesproduct door veel, oudere en jonge, consumenten.
Omdat kennis aan de basis ligt van een goede en verantwoorde productie, keuze en bereiding hebben het Voorlichtingsbureau Vlees en SVO opleider voor de vleessector het initiatief genomen voor dit informatieve boekwerk over biefstuk met tal van wetenswaardigheden, adviezen, tips en recepten.
Geen les-, maar leesboek, waarin deskundige, bekende en minder bekende Nederlanders getuigenis afleggen van hun passie voor biefstuk.
Dit boek is bestemd voor iedereen met belang bij en/of belangstelling voor goed en lekker vlees.
Professional én liefhebber.
Formaat boek: 23 x 21 x 1,4 cm.
Boek kan ook evt. opgehaald worden op afspraak in Leiden-Merenwijk.
15 Kenners (chef-koks e.a.) geven hun geheimen prijs, waaronder Herman den Blijker,Angélique Schmeinck, Gerrit Wildeboer, Ad Janssen, Ton Lindeman, Huub Oudshoorn e.a.
Biefstuk is een topproduct.
Gesneden van de meest malse en magere delen van een rund mag de biefstuk zich verheugen in een enorme populariteit.
Een gewaardeerd vleesproduct door veel, oudere en jonge, consumenten.
Omdat kennis aan de basis ligt van een goede en verantwoorde productie, keuze en bereiding hebben het Voorlichtingsbureau Vlees en SVO opleider voor de vleessector het initiatief genomen voor dit informatieve boekwerk over biefstuk met tal van wetenswaardigheden, adviezen, tips en recepten.
Geen les-, maar leesboek, waarin deskundige, bekende en minder bekende Nederlanders getuigenis afleggen van hun passie voor biefstuk.
Dit boek is bestemd voor iedereen met belang bij en/of belangstelling voor goed en lekker vlees.
Professional én liefhebber.
Formaat boek: 23 x 21 x 1,4 cm.
Boek kan ook evt. opgehaald worden op afspraak in Leiden-Merenwijk.
- Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
- U handelt deze order direct af met Vocabulaire
- Na uw bestelling ontvangen u en Vocabulaire een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Vocabulaire vermeld.
- De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
- Vocabulaire kan betaling vooraf vragen.
- Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.