Titel

Omnibus - Licht in open vensters / Hilde

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789025716561

Uitgever

Uitgeverij J.H. Gottmer, Haarlem, 2e druk, 1985

Prijs

2,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Gebonden met stofomslag, 369 bladzijden

Meer info
Licht in open vensters
Marthe is enig kind. Hoewel zij door haar ouders met goede zorgen wordt omringd, verlangt zij ernaar om op eigen benen te staan. Daarom neemt zij de grote stap om in Amsterdam waar zij al een baan heeft, op kamers te gaan wonen. Marthe geniet van haar zelfstandigheid, maar toch merkt zij algauw dat onafhankelijkheid ook problemen met zich meebrengt. Hoe moet zij haar houding bepalen tegenover een collega die haar bij zijn huwelijksmoeilijkheden betrekt? Hoe moet het verder met Hans van wie zij is gaan houden, maar die bekent dat hij al vader is? Kan zij het aan, wanneer de moeder van dit kind een beroep doet op Hans en daardoor ook op haar? Vragen waarop alleen een hart vol liefde het juiste antwoord weet.

Hilde
Hilde, hoofdpersoon van de tweede roman in deze omnibus, is een zelfstandig meisje. Zij wil iets maken van haar leven, verder komen dan haar ouders die tevreden zijn met hun nette armoe.
Bij haar plannen heeft zij eerst weinig steun van haar vriend Hans. Hij is minder kordaat dan zij, schuchter zelfs. Toch wil zij met hem door het leven, want door zijn warme karakter kan hij haar de liefde geven die zij nodig heeft.
Om hun toekomst veilig te stellen neemt Hilde vastbesloten het heft in handen. Zij krijgt Hans zover dat zij samen een zaak beginnen. Eerst is Hilde, met haar zakelijk inzicht, de drijvende kracht. Dan, als er kinderen komen, treedt zij op de achtergrond. Dat kan ook, want intussen heeft Hans het zakendoen goed geleerd. Te goed zelfs. Zijn zelfvertrouwen wordt overmatig groot en door de drang om zich te bewijzen maakt hij grote fouten. Dan moet Hilde opnieuw het initiatief nemen, ditmaal om hun huwelijk te redden.
Afbeeldingen
Graaf, Anke de - Omnibus - Licht in open vensters / Hilde
Boekenprinses Nuis

Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.

Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.

We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop, bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25. Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.

De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.

Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Boekenprinses.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boekenprinses
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenprinses een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenprinses vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boekenprinses kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren