Titel

Uit talloos veel miljoenen

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789023418160

Uitgever

De Bezige Bij

Prijs

5,50

Bijzonderheden

7e druk 2005, 365pp, Gebonden met stofomslag - zeer goed

Meer info
In Uit talloos veel miljoenen beschrijft Willem Frederik Hermans op de voor hem kenmerkende, sarcastische wijze hoe de dromen van een kleinburger uiteenspatten. Clemens van Wessel, links socioloog van de universiteit, zoon van een minister, is wrokkig omdat niet hij, maar een of ander broekie tot lector van het instituut is benoemd. Hij schopt het maar niet tot professor, hoe graag hij dat ook wil. Zijn drankzuchtige vrouw Sita, dochter van een winkelier, doet verwoede pogingen een andere droom te verwezenlijken, het schrijven van het kinderboek Beertje Bombazijn , Ziehier het drama: twee mensen die niet hebben wat ze willen en die bovendien buiten hun satnd getrouwd zijn.
Book4Book Alkmaar

Boeken worden gratis bezorgd in Alkmaar en directe omgeving binnen een straal van 10km. Voor bestellingen boven de 20,00 euro hoeft u geen verzendkosten te betalen.
De aangegeven verzendkosten gelden voor Nederland. Verzendkosten naar andere landen worden per bestelling overeengekomen.

HEEFT U BINNEN 1 DAG GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX. ONZE MAIL KAN DAARIN TERECHT ZIJN GEKOMEN.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Book4Book.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Book4Book
  • Na uw bestelling ontvangen u en Book4Book een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Book4Book vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Book4Book kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren