Titel

In een donker, donker bos

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789021020136

Uitgever

Luitingh Sijthoff

Prijs

4,00

Bijzonderheden

2017, 336pp, paperback

Meer info
Boek is als nieuw. Komt uit een dier- en rookvrije huishouding.

In een donker, donker bos van Ruth Ware is een psychologische thriller met een geraffineerde plot, onverwachte wendingen en een loepzuivere kijk op vergiftigde vrouwenvriendschappen. Voor de lezers van Het meisje in de trein en Gone Girl. Nora wordt, out of the blue, uitgenodigd voor het vrijgezellenfeest van Clare, die ze al tien jaar niet heeft gezien. Is dit een kans om geesten uit het verleden voorgoed te begraven? Nora besluit te gaan, maar wat hooguit een ongemakkelijk feestje zou moeten zijn, eindigt in moord. Nora komt bij in het ziekenhuis, maar ze weet niet meer wat er is gebeurd – of wat ze heeft gedaan… ‘De spannendste thriller van dit jaar. Ik daag iedereen uit om dit boek niet in één ruk uit te lezen.’ Independent ‘Je bent gewaarschuwd: dit boek is echt heel eng!

TIP; Klik hiernaast eens op : Alle boeken van Blue Lagoon
Afbeeldingen
Ware, Ruth - In een donker, donker bos
Blue Lagoon Belfeld

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Blue Lagoon.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Blue Lagoon
  • Na uw bestelling ontvangen u en Blue Lagoon een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Blue Lagoon vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Blue Lagoon kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren