Titel

Judaskind

Schrijver
ISBN

9789058311139

Uitgever

Sirene, Uitgeverij

Prijs

1,75

Bijzonderheden

Paperback, 4e druk 2000, 480 blz. In nette, gelezen staat.

Meer info
Zie foto's.
Afbeeldingen
O'Connell, Carol. - Judaskind
O'Connell, Carol. - Judaskind
Groninger Boek Vriescheloo

Gebruikte boeken met een eerlijke, duidelijke omschrijving. Prijzen zijn zonder de verzendkosten, dus bij afname van meerdere titels in een keer kan dat voordelig zijn.
Doordat ik voor mijn werk veel onderweg ben kan bezorgen soms de voordeligere optie zijn maar dit gaat altijd in overleg. Ook ophalen is mogelijk. Verzending gebeurt altijd degelijk verpakt. Dikkere boeken kunnen vaak, zonder ze te beschadigen, prima opengevouwen worden verzonden wat flink kan schelen in de verzendkosten.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Groninger Boek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Groninger Boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Groninger Boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Groninger Boek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Groninger Boek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10600 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren