Titel

Liefdesverdriet / zeven bijzondere ontmoetingen met jezelf

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789082557244

Uitgever

uitgeverij de aardworm

Prijs

15,00

Bijzonderheden

2018, 192pp, paperback, 2e druk, gelezen

Meer info
Liefdesverdriet, zeven bijzondere ontmoetingen met jezelf helpt je om de storm van emoties te doorstaan waar je in belandt als je relatie verbroken is. Je bent misschien boos, bang, jaloers, verdrietig - of alles tegelijk. De pijn en ontreddering die liefdesverdriet met zich meebrengt wordt zo vaak onderschat. Dit boek helpt je om met jouw verlies om te gaan en jezelf weer terug te vinden in je nieuwe werkelijkheid: die zonder je geliefde. Dit moment gaat over jou. Petra van der Heiden combineert haar ervaring als psycholoog in de begeleiding van honderden cliënten met haar kennis uit de psychologie, de hechtingsleer en het lichaamsgewaarzijn. Je zult al snel merken dat dit proces over meer gaat dan over dit verlies nu. Het verwerken van onze liefdesbeschadigingen brengt ons dichter bij onszelf en doet ons als mens groeien. De vele voorbeelden in het boek hielpen mij heel erg om te voelen. Omdat je je hierin kunt herkennen. - Agnita. Een prettig leesbaar boek en vriendelijk van toon. Het helpt je om balans en rust te vinden. - William Dit boek hoort zeker thuis in de bibliotheek van een systeemtherapeut. - Recensie vakblad Systeemtherapie. Over de schrijfster Petra van der Heiden (1967) is psycholoog en relatietherapeut. De rode draad in haar werk is de liefde, in al haar verschijningsvormen en met al haar mogelijke beschadigingen. Liefde in partnerrelaties, binnen families en groepen en niet te vergeten de liefde voor wie wij zelf zijn en voor wie wij zijn geworden. Over Petra's werk verschenen er afgelopen jaren artikelen in Margriet, Flair, &Chantal, De Telegraaf, Viva, Zin en Marie Claire. Naast haar eigen praktijk is Petra als psycholoog verbonden aan documentaires die bij haar zienswijze passen: 'Over de Streep', 'Beschadigd' en 'Als Je Me Echt Zou Kennen'.
Afbeeldingen
Heiden, Petra van der - Liefdesverdriet / zeven bijzondere ontmoetingen met jezelf
Heiden, Petra van der - Liefdesverdriet / zeven bijzondere ontmoetingen met jezelf
ikhebaleenboek Uitgeest

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel ikhebaleenboek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met ikhebaleenboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en ikhebaleenboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ikhebaleenboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • ikhebaleenboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren