Titel

10 geheimen van succes en innerlijke rust

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

10,00

Bijzonderheden

als nieuw, nieuwstaat

Meer info
Een ongecompliceerd boek, met een belangrijke boodschap.
Ieder mens volgt in zijn leven zijn weg, waarop hij vele hobbels en kuilen tegenkomt. Bijna iedereen gaat vroeg of laat op zoek naar een manier om de weg van zijn leven te effenen en succes te bereiken.
Dr. Wayne Dyer helpt bij deze zoektocht. Met zijn eenvoudige, maar bijzonder heldere inzichten en praktische adviezen biedt hij een helpende hand aan iedereen die op zoek is naar voorspoed en innerlijke rust.
Dr. Wayne Dyer is al meer dan vijfentwintig jaar een internationaal gerenommeerd psychotherapeut. Zijn boek Niet morgen maar nu bood hulp aan honderdduizenden mensen over de hele wereld.Recensie(s)Een prachtig verzorgde uitgave van de overbekende auteur van onder andere 'Niet morgen, maar nu' (1977)*. De inhoud bestaat ook nu weer uit de van deze auteur bekende lessen in levenskunst, maar de uitgave is zo prachtig, dat het een boek is dat veel als cadeau gekocht zal worden in de boekhandel. Een zacht gepolsterd boekblok omvat een in pasteltinten - voor elk hoofdstuk een andere tint- uitgevoerde inhoud voorzien van oosterse rust uitstralende aquareltekeningetjes van natuurmotieven die door de tekst heen gestrooid zijn. Uiterst smaakvolle en verzorgde uitgave. Omdat deze auteur al zoveel bekendheid geniet, is er voor zijn nieuwe werk zeker een publiek.

ALS NIEUW, NIEUWSTAAT, naam voorin, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Dyer , Wayne - 10 geheimen van succes en innerlijke rust
Dyer , Wayne - 10 geheimen van succes en innerlijke rust
Dyer , Wayne - 10 geheimen van succes en innerlijke rust
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren