Titel

Macro- & natuurfotografie

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789059407473

Uitgever

Van Duuren Media

Prijs

10,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2014, 2e geactualiseerde editie, paperback, 166 pp, IN PERFECTE STAAT

Meer info
Uitverkoopprijs

Pieter Dhaeze is zelfstandig vormgever en fotograaf. Hij publiceert zijn praktische kennis en ervaringen via educatieve artikelen in diverse landelijke tijdschriften en op websites. Ook geeft hij trainingen en workshops in zijn studio of op locatie en op aanvraag lezingen in boekhandels en bij bedrijven.

Samenvatting
In deze tijd waar elke dag miljoenen foto's gemaakt worden, is het niet eenvoudig om onderscheidend te fotograferen. Ieder denkbaar onderwerp is vanuit elk standpunt al vele malen vastgelegd. Bent u enthousiast fotograaf en wilt u uw publiek - en uzelf - toch nog verrassen met bijzondere foto's, stap dan eens in de wereld van macrofotografie. Daarmee opent u onderwerpen die voor het gewone oog gesloten blijven en dus de aandacht trekken van een argeloze kijker.



Het welslagen van macro- en close-upfoto's is net als andere disciplines in de fotografie afhankelijk van vier hoofdfactoren: gereedschap, kennis, vaardigheid en creativiteit/inspiratie. Deze vier aspecten vormen de basis van dit boek en komen uitgebreid aan de orde. Welke lens heb ik nodig? Wat is scherptediepte? Wat zijn de belangrijkste instellingen? Hoe kader ik een aantrekkelijk beeld? Op al deze vragen krijgt u antwoord in deze uitgave door middel van heldere tekst en duidelijke illustraties en voor de nodige inspiratie is het boek gelardeerd met prachtige macro- en close-upfoto's.



Als afsluiting wordt de theorie aangevuld met vier cases: werken met RAW, focus stacking, 'macro aan de muur' en 'in het veld' met Johan van de Watering. Zo kunt u als volleerd macrofotograaf dit boek dichtslaan en boordevol kennis en inspiratie met uw camera de wereld van het verborgen detail instappen.
Afbeeldingen
Dhaeze, Pieter - Macro- & natuurfotografie
Dhaeze, Pieter - Macro- & natuurfotografie
Huis van de Letteren Rotterdam

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Huis van de Letteren.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Huis van de Letteren
  • Na uw bestelling ontvangen u en Huis van de Letteren een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Huis van de Letteren vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Huis van de Letteren kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren