Titel

Amsterdam op de helling : de strijd om stadsvernieuwing.

Schrijver
ISBN

9789085069515

Uitgever

Amsterdam : Boom, cop. 2010. Hardcover. 478 pp., [16] p. platen. : ills. ; 25 cm Conditie: aks nieuw

Prijs

12,00

Bijzonderheden

Conditie: aks nieuw. AMSTERDAM

Meer info
- Rond 1970 was een groot deel van Amsterdam in verval. Wat was daarvan de oorzaak, en wat werd eraan gedaan? Amsterdam op de helling is een boek over de meest spectaculaire stadsvernieuwing in Nederland. Zonder slag of stoot ging het niet: de omvangrijke stadsvernieuwing in de jaren zeventig en tachtig. onder het motto 'bouwen voor de buurt' ondergingen vervallen wijken een ingrijpende verandering, met als resultaat dat verkrotting en achterbuurten voorgoed geschiedenis waren. In Amsterdam op de helling beschrijft Herman de Liagre Böhl hoe de vernieuwingen in hun werk zijn gegaan, met aan de ene kant flamboyante bestuurders als jan Schaefer en Han Lammers, en aan de andere kant krakers en (andere) boze bewoners, maar uiteindelijk ook veel dankbare Amsterdammers.
Kloof Antiquariaat Amsterdam

ALLEEN VERZENDING MOGELIJK - Mailorder only.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Kloof Antiquariaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Kloof Antiquariaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kloof Antiquariaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kloof Antiquariaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Kloof Antiquariaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren