Titel

La Basilique Saint-Martin de Tours

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

C.L.D., Chambray

Prijs

25,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Hardcover met omslag, in goede staat

Meer info
Eminent spécialiste de l'archéologie médiévale, Charles Lelong s'est voué, depuis des années, à l'étude de la grande basilique Saint-Martin de jadis, haut-lieu de la vie religieuse française. Il lui a consacré non seulement une étude attentive et exhaustive des sources écrites, mais aussi une recherche sur le terrain des vestiges de l'illustre monument, par toute une série de fouilles.

Il a pu ainsi avancer à grands pas dans l'éclaircissement de bon nombre des mystères qui entourent la basilique disparue. C'est cette passionnante quête de la vérité historique et architecturale qui a abouti à ce volume.

Histoire riche, fastueuse parfois, souvent émouvante ou tragique, durant laquelle, au fil des siècles, un peuple a traduit sa foi par l'édification, jalonnée de catastrophes, d'une église hors du commun.

Vertaling: Charles Lelong, een vooraanstaand specialist in middeleeuwse archeologie, heeft zich jarenlang toegewijd aan de studie van de grote Saint-Martin-basiliek van weleer, een centrum van het Franse religieuze leven. Hij wijdde er niet alleen een aandachtige en uitputtende studie van geschreven bronnen aan, maar ook een zoektocht in het veld naar de overblijfselen van het illustere monument, via een hele reeks opgravingen. Zo was hij in staat grote vorderingen te maken bij het ophelderen van veel van de mysteries rond de verdwenen basiliek. Het is deze fascinerende zoektocht naar historische en architectonische waarheid die tot dit boek heeft geleid. Rijke geschiedenis, soms weelderig, vaak ontroerend of tragisch, waarin door de eeuwen heen een volk zijn geloof vertaalde door de bouw, onderbroken door rampen, van een buitengewone kerk.
Afbeeldingen
Lelong, Charles - La Basilique Saint-Martin de Tours
Doornweerdje Oosterbeek

Welkom in onze boekwinkel op BOEKWINKELTJES.NL. Wanneer u een boek bestelt, krijgt u van ons een mailtje met het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten en ons rekeningnummer om de betaling te voldoen. In een beperkt aantal gevallen verdwijnt onze mail in uw spam-map, houdt hier rekening mee.

De verzendkosten zijn: brievenbuspakket Nederland € 3,95, pakket Nederland € 5,95, pakket België € 7,95, pakket Duitsland € 8,95, overige bestemmingen op aanvraag. Voor bestellingen vanaf € 50,- berekenen wij GEEN VERZENDKOSTEN binnen Nederland, Duitsland en België. Voor vragen graag even een mailtje naar info@doornweerdje.nl.

Al onze boeken op Boekwinkeltjes staan ook gerubriceerd op onze website www.doornweerdje.nl, waar u de boeken ook kunt bestellen en betalen

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Doornweerdje.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Doornweerdje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Doornweerdje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Doornweerdje vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Doornweerdje kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren