Titel

Ieder-een is al-een - het meest (on)zinnige boek dat u ooit heeft gelezen

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Piramidions 2012

Prijs

7,00

Bijzonderheden

spiritueel ontwikkelingsproces

Meer info
Softcover
Geillustreerd
net exemplaar
Blz 104

Een inspirerend boek over Al-Eén-Bewustzijn Heb jij het lef om de beste te worden die je kunt zijn? Dan begint het waarmaken en beleven van jouw zielswens misschien wel met het lezen van dit (on)zinnige boekje. Dit boekje heeft de intentie jou 'het inzicht' te geven, zodat ook jij ontdekt wat en wie je ten diepste bent en je geïnspireerd wordt jouw leven ten volste te leven.De beste reisgids voor het grootste avontuur van je leven. Niet lezen is feitelijk geen optie. Roy S. Duijn, bedrijfsmakelaar Dit boekje is een stimulans voor je eigen spirituele ontwikkelingsproces. Nico Appelman, spiritueel maandblad Spiegelbeeld René schrijft uit eigen ervaring over de weg naar binnen voor het antwoord op jouw levensvragen. Sandra Derksen, auteur van Afvallen als Spirituele Oefening René is coach en sparringpartner. Gesprekken met hem geven inzicht, inspiratie en momenten van 'even de tijd niet meer voelen', maar ook gewoon mee worden genomen in de stroom van het leven. Een aanrader voor iedereen die meer diepgang en inzicht verlangt over de wijze waarop je moeiteloos meer harmonie in je leven brengt
Afbeeldingen
Bussink, René - Ieder-een is al-een - het meest (on)zinnige boek dat u ooit heeft gelezen
Bussink, René - Ieder-een is al-een - het meest (on)zinnige boek dat u ooit heeft gelezen
TTMboeken Reutum

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel TTMboeken.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met TTMboeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en TTMboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van TTMboeken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • TTMboeken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren