Titel

Klanken uit Kekerdom - Gedenkboek ter gelegenheid van honderd jaar fanfarekorps 'Uitspanning Na Arbeid' 1899-1999

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgegeven in eigen beheer

Prijs

15,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Softcover, in prima staat

Meer info
Fanfare UNA en Kekerdom, al honderd jaar met elkaar verbonden. Bij het onderzoek naar onderwerpen voor dit boek dat, voor deze gelegenheid is geschreven, werd steeds meer duidelijk dat als je de geschiedenis van fanfare UNA wilt beschrijven, je eigenlijk niet zoveel méér hoeft te doen om een historisch verantwoord boek over Kekerdom als dorp in de laatste honderd jaar te maken. Door de goede zorgen van een aantal inwoners van Kekerdom, leden en supporters van de fanfare, is een schat aan gebeurtenissen en wetenswaardigheden bewaard gebleven. Daarnaast is door de auteur veel vergaard uit diverse officiële archieven. Dit boek is dus ook een beetje de geschiedenis van Kekerdom vanaf 1899, zelfs al van daarvoor, met als rode draad de geschiedenis van de fanfare.

Niet alleen voor geïnteresseerden in de fanfare is het een wetenswaardig boek geworden, maar ook voor oud-inwoners, inwoners die al lang in Kekerdom wonen als wel voor nog-niet-zo-lang inwoners van ons dorp, om een idee te krijgen van wat Kekerdom was en is en de rol van de fanfare daarin.

De schrijver van dit boek, Jan van Eck uit Leuth, willen wij bijzonder bedanken voor dit werkstuk. Wij hebben hem leren kennen als een enthousiast amateur-historicus die gaandeweg door studie en onderzoek zoveel interessant materiaal verzamelde, dat het zijn voorstel was om dit boek nog iets méér te laten zijn dan een 'UNA-boek'. Om dit mogelijk te maken hebben wij de steun gekregen van een aantal sponsoren, waarvan u de namen achter in dit boek vermeld vindt. Mede door al deze giften is het ons gelukt u een document van grote waarde voor een schappelijke prijs. te kunnen aanbieden.

Paul Ekelschot, voorzitter fanfare UNA
Afbeeldingen
Eck, Jan van - Klanken uit Kekerdom - Gedenkboek ter gelegenheid van honderd jaar fanfarekorps 'Uitspanning Na Arbeid' 1899-1999
Doornweerdje Oosterbeek

Welkom in onze boekwinkel op BOEKWINKELTJES.NL. Wanneer u een boek bestelt, krijgt u van ons een mailtje met het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten en ons rekeningnummer om de betaling te voldoen. In een beperkt aantal gevallen verdwijnt onze mail in uw spam-map, houdt hier rekening mee.

De verzendkosten zijn: brievenbuspakket Nederland € 3,95, pakket Nederland € 5,95, pakket België € 7,95, pakket Duitsland € 8,95, overige bestemmingen op aanvraag. Voor bestellingen vanaf € 50,- berekenen wij GEEN VERZENDKOSTEN binnen Nederland, Duitsland en België. Voor vragen graag even een mailtje naar info@doornweerdje.nl.

Al onze boeken op Boekwinkeltjes staan ook gerubriceerd op onze website www.doornweerdje.nl, waar u de boeken ook kunt bestellen en betalen

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Doornweerdje.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Doornweerdje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Doornweerdje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Doornweerdje vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Doornweerdje kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren