Titel

Acqua Alta / druk 1

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789022524176

Uitgever

Boekerij, De

Prijs

10,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2003, 240pp, paperback

Meer info
De Amerikaans archeologe Brett Lynch wordt bruut in elkaar geslagen voor de deur van haar Venetiaanse woning. Met uitzondering van commissario Guido Brunetti maakt men zich er bij de politie niet zo druk over: Lynch is immers buitenlandse en lesbisch bovendien. Maar wanneer twee dagen later het lijk wordt gevonden van dottore Semenzato, de museumdirecteur met wie Lynch die week een afspraak zou hebben, verandert dat. Brunetti mag zich nu van zijn superieuren met hart en ziel aan de zaak wijden. In een nat Venetië, waar het dag en nacht regent en waar de plankieren en kaplaarzen klaarstaan voor de te verwachten acqua alta het onderlopen van de stad stijgt niet alleen langzaam maar zeker het water, maar ook de spanning...
Afbeeldingen
Leon Donna - Acqua Alta / druk 1
Leon Donna - Acqua Alta / druk 1
Werk op Maat Uithuizen

Wil je meer weten over Stichting Werk op Maat, kijk dan ook eens op www.stichtingwerkopmaat.nl

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Werk op Maat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Werk op Maat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Werk op Maat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Werk op Maat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Werk op Maat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren