Titel

De grot / druk 1

Schrijver
ISBN

9789035116894

Uitgever

Uitgeverij Bert Bakker

Prijs

2,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1998, paperback

Meer info
In een fictief Aziatisch land sjouwt Egon Wachter rond met een koffer. Hij is gespannen en bang, en langzaam wordt duidelijk dat bij drugskoerier is. Het is zijn eerste keer, en omdat er onlangs een Nederlander voor eenzelfde misdaad onthoofd is, is zijn angst wel te begrijpen. Alles gaat echter goed: op de afgesproken tijd is hij op de afgesproken plek en zijn contact blijkt een vrouw. De ontmoeting neemt een heel andere wending dat je zou verwachten, maar het hoofdstuk eindigt zonder dat je de precieze afloop kent.
In deel twee zijn we terug in het verleden: Egon ontmoet als veertienjarige jongen de even oude Axel tijdens een jeugdkamp. Axel is de durfal, de branieschopper, de leider, en Egon laat zich mee op sleeptouw nemen, zelfs al gebeuren er dingen die hij eigenlijk niet wil, Axel is sterker dan hij. Ze blijven elkaar hun verdere leven bij toeval ontmoeten en steeds weer blijkt Axel een verleiding, zelfs als hij op het slechte pad gaat. Egon zelf is overigens geoloog geworden, en geeft les op een middelbare school. Hij is getrouwd, maar heeft geen gelukkig huwelijk.
Deel drie: we zijn weer in het Aziatische land, deze keer met de journalist Michiel Polak, die een bekende is van zowel Egon als Axel. Er zijn twee mensen vermoord, Nederlanders, en Michiel is geïnteresseerd omdat hij ontdekte dat een van de vermoorde mensen Egon is. Wie is de ander, een vrouw, en waarom zijn ze vermoord? Is de verdachte Oum Penh inderdaad de schuldige? Wat is er gebeurd??
Er komen geen antwoorden in het volgende deel, daar zijn we ineens in Amerika, bij een jongeman wiens moeder verdwenen is.
Pas in het laatste deel vallen de stukjes in elkaar, voor zover de lezer die nog niet zelf geraden had dan.
Afbeeldingen
Krabbe, T. - De grot / druk 1
boekenliefhebber Apeldoorn

Alle boeken worden met de grootst mogelijke inzet ingepakt en verzonden.
De verzending is voor risico van de koper.
Als u binnen 24 uur geen antwoord op uw bestelling heeft ontvangen, controleer dan uw "Spam-box".
De ervaring leert dat een aantal antwoorden daarin belandt.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel boekenliefhebber.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekenliefhebber
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenliefhebber een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenliefhebber vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekenliefhebber kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren