Titel
The Modern Vegetarian Kitchen . ( Peter Berley's mission is to show how the simple act of cooking food can enliven your senses and nourish your life––from going to the farmers߭arket and outfitting your kitchen with the simplest, most useful -
Schrijver
Berley, Peter . & Clark, Melissa Clark . [ isbn 9780060989118 ] 1222
Taal
Engels
ISBN
9780060989118
Uitgever
William Morrow Cookbooks . ( Alleen is er wel een klein hoekje uit het schutblad geknipt vanwege naamsverwijdering maar is voor de rest als nieuw . )
Prijs
€ 20,00(Excl. verzendkosten)
Bijzonderheden
paperback in als nieuwe staat - 1222 - 1e dr 2004 - 450 p - 850 gr - 188x23 cm - 2,8 cm dik 8
Meer info
A cooking teacher for many years, Berley has kept the needs of his students continually in mind in this book. The recipes are written to feature the basic techniques and background information needed to create wonderful meals with fresh vegetables, fruits, and grains. He truly inspires both novice and experienced cooks to understand what they are doing and why, to learn to work with ingredients, and to apply their skills creatively. This wonderful book brings vegetarian cuisine to a whole new level.
De missie van Peter Berley is om te laten zien hoe de simpele handeling van het koken van voedsel je zintuigen kan verlevendigen en je leven kan voeden - van naar de boerenmarkt gaan en je keuken uitrusten met de eenvoudigste, meest bruikbare hulpmiddelen tot het leren van technieken en het delen van maaltijden met vrienden en familie. De veel bewonderde voormalige chef-kok van Angelica Kitchen, een van de beste restaurants van New York City, Berley neemt je mee door de seizoenen, met meer dan tweehonderd heerlijke recepten waarin elk ingrediënt op zijn hoogtepunt is.
Berley is jarenlang kookleraar geweest en heeft in dit boek voortdurend de behoeften van zijn leerlingen in gedachten gehouden. De recepten zijn geschreven met de basistechnieken en achtergrondinformatie die nodig zijn om heerlijke maaltijden te maken met verse groenten, fruit en granen. Hij inspireert zowel beginnende als ervaren koks om te begrijpen wat ze doen en waarom, om te leren werken met ingrediënten en om hun vaardigheden creatief toe te passen. Dit prachtige boek brengt de vegetarische keuken naar een heel nieuw niveau.
Afbeeldingen
Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )
L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
- Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
- U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
- Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
- De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
- DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
- Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.