Titel

Verborgen Vogel . ( Corneille . Aantekeningen uit een schildersleven . ) Wim Kroesen had meer dan vier maanden lang, de gelegenheid om in gesprek te zijn met Corneille. Hij kon hem in die periode dicht naderen. Die korte afstand is voelbaar in -

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789068252972

Uitgever

Uniepers Uitgevers B.V.

Prijs

10,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Gebonden met harde kaft met omslag in als nieuwe staat - 0922 - 1e dr 2002 - 256 p - 780 gr - 18x25 cm - 4,5 cm

Meer info
- dit boek. Uit veel teksten over veel onderwerpen komt duidelijk het beeld van de levenslustige persoonlijkheid van Corneille tevoorschijn. Naast teksten zijn er ook mooie foto's en een bloemlezing uit de brieven die de kunstenaar schreef. De drie belangrijkste thema's in het leven van Corneille komen duidelijk naar voren: zijn werk, zijn vrouwen, zijn vrijheid. Alle drie krijgen veel diepte. In onze vooral door economische principes geregeerde maatschappij is dit verhaal over deze vrije vogel die het leven volop leeft, een verademing. Behalve Kroesen komen ook anderen over Corneille aan het woord: de schilder Jan Sierhuis en de dichteres Carla Bogaards bijvoorbeeld. Dit boek heeft een onconventionele en, in dit geval daardoor, indringende stijl. Een aan te raden boek.
Afbeeldingen
Koesen , Wim . [ isbn 9789068252972 ] 0922 - Verborgen Vogel . ( Corneille . Aantekeningen uit een schildersleven . ) Wim Kroesen had meer dan vier maanden lang, de gelegenheid om in gesprek te zijn met Corneille. Hij kon hem in die periode dicht naderen. Die korte afstand is voelbaar in -
DE ESOTERIER Amstelveen

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel DE ESOTERIER.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Nieuwste boeken vanDE ESOTERIER

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren