Titel
De Essentie: De eigentijdse keuken.
Schrijver
Gabriel, Jean-Pierre. (tekst & fotografie)
Uitgever
Unielever Foodsolutions / Jean-Pierre Gabriel, 2009. Gebonden 416 pp. Recepten peter Goossens. Lichte gebruikssporen aan omslag. Met wetenschappelijke medewerking van Milovan Sale (Institute Meurice -LSTA). Vertaling
Prijs
€ 90,00(Excl. verzendkosten)
Bijzonderheden
Vita Foutry, Joris Wouters, Marie-Kristien Uyttenhove. Culinaire oplossingen, Thema's en concepten, samenvattingen. 31.5x23x3.6 cm. In zeer goede staat. [te dik voor de brievenbus].
Afbeeldingen
Wij verzenden - goed verpakt - binnen
een werkdag. Winkel open ma - za. 12.00 - 18.00 Frans Halsstraat 88, 1072 BW Amsterdam. Tram 24 & metro 52 halte Albert Cuypstraat
twitter: @fenixbooks facebook: Fenix Books
- Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
- U handelt deze order direct af met Fenix Amsterdam
- Na uw bestelling ontvangen u en Fenix Amsterdam een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Fenix Amsterdam vermeld.
- De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
- Fenix Amsterdam kan betaling vooraf vragen.
- Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.