Titel

Nederlands indie deel 1 2 dvd

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

8717344739511

Uitgever

Just4Kids bv

Prijs

10,95(Excl. verzendkosten)

Meer info
Nederlands- Indië blijft nog steeds één van de meest intrigerende hoofdstukken uit de vaderlandse geschiedenis. Het huidige Indonesië is met meer dan 220 miljoen inwoners het op drie na grootste land ter wereld. Hoe heeft het omvangrijke eilandenrijk eeuwenlang een kolonie kunnen zijn van een land als Nederland, dat qua oppervlakte alleen al drie keer zo klein is als Java? Specialisten van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid doken de omvangrijke audiovisuele archieven van het instituut in, op zoek naar uniek beeldmateriaal dat de belangrijkste momenten uit de geschiedenis van Nederlands- Indië tot leven wekt. Nederlands- Indië bevat een rijke selectie daarvan, met veel nooit eerder vertoonde beelden. In ‘L’Indonesie comment elle vit’ zien we het vooroorlogse, koloniale Nederlands- Indië door de ogen van Willy Mullens, pionier van de Nederlandse cinema. Historische opnames uit de Tweede Wereldoorlog tonen het leed in het vrouwenkamp Tjideng en de vreugde tijdens de bevrijding van Nederlands- Indië. De koloniale oorlog, door de Nederlandse regering consequent Politionele Acties genoemd, komt uitgebreid aan de orde in de controversiële Nederlandse propagandafilm ‘Lingaddjati in de branding’. Tenslotte neemt Nederlands- Indië u mee naar de soevereiniteitsoverdracht in 1949 en het historische, 11-daagse bezoek van koningin Juliana en prins Bernhard in 1971, het eerste Koninklijke staatsbezoek aan het onafhankelijke Indonesië. Een mijlpaal in de geschiedenis, Nederlands- Indië was voorgoed verleden tijd.
Productspecificaties
Afbeeldingen
Berg, Hans van der , samensteller - Nederlands indie deel 1 2 dvd
Boekweg Alphen aan de Rijn

Verzendkosten:
tot 3,2 cm dik €4,25

dikker € 6,75 via DHL of DPD
P.S. het is voor een boek dat € 6,75 aan verzendkosten kost interessanter om meerdere boeken tegelijk te bestellen. Tot 10 kg zijn de kosten (€ 6,95) hetzelfde! Via DHL afhaalpunt € 4,50

Let op: reaktie kan in uw spamfolder terechtkomen

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Boekweg.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boekweg
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekweg een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekweg vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boekweg kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren