Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
Titel

Winterijs

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789026119491

Uitgever

, De Fontein, 2003 (6e dr.)

Prijs

4,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

softcover in uitstekende conditie, 250 pag. Gouden Griffel en WWoutertje Pieterse Prijs 2002, Naam vorige eigenaar op eerste blanco schutblad

Meer info
Winterijs is het aangrijpende verhaal over Thomas en zijn vriend Zwaan, vlak na de Tweede Wereldoorlog. Van meervoudig bekroond auteur Peter van Gestel.

De ijzig koude winter van 1947. De tienjarige Thomas zwerft vaak in zijn eentje door de stad. Zijn moeder is gestorven en zijn vader is een dromerige man die met moeite aan de kost komt.

Thomas raakt bevriend met Zwaan, een stille jongen die net zo oud is als hij. Op diens strenge nichtje wordt Thomas prompt verliefd. Bij hen thuis maakt hij kennis met de besloten wereld van mensen die door de oorlog zijn getroffen.
Stokroosboeken Zutphen

Mailtjes die via Boekwinkeltjes worden verzonden komen nog wel eens in de SPAM terecht. Controleer ook hier svp. Alle boeken worden zorgvuldig omschreven. Verzendtarief brievenbuspakjes Nederland per post.nl. (thans euro 3,95). Pakketpost wordt verzonden voor euro 6,25.

Voorheen Antiquariaat de Stokroos. 25 jaar ervaring, maar wegens pensionering nu als particulier nog steeds met boeken in de weer. Grote algemene voorraad van prima kwaliteit. Accent op boeken over planten, dieren en geschiedenis. Wij verzenden onze boeken dagelijks. De boeken worden verpakt in een bubbeltjesfolie enveloppe of in een doos(je).

Nieuwste boeken vanStokroosboeken

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren