Titel

Mariniers achter de frontlinie. Verhaal over de Tweede Wereldoorlog. Deel 1.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789076100319

Uitgever

Rokende Vlaswiek, De

Prijs

3,45(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

zgan,, paperback, 214 pag 4e druk, 1999

Meer info
Vlak na de vijfdaagse oorlog met Duitsland, slaan twee marinier-vliegeniers, Ron Kelderman en zijn vriend Fred Hofman, de handen ineen. Ze bereiden een plan voor om de militaire strategie van het Duitse opperbevel in Berlijn te saboteren. Na een aantal hachelijke avonturen lukt het hen tot in het Duitse hoofdkwartier in Berlijn door te dringen en bij de gevreesde SS-garde van Himmler in dienst te treden.
Tijdens een spectaculaire bevrijdingsactie van een aantal familieleden van Ron uit het concentratiekamp Buchenwald krijgen de beide mariniers te maken met de verschrikkingen van het Nazi-systeem. Uiteindelijk komen Fred en Ron weer op Nederlandse bodem, echter in dienst van de Gestapo. Door de verraderspraktijken van twee NSB-ers komt de ware identiteit van Fred en Ron aan het licht.
Bij een overval raakt Ron gewond en wordt hij gevangen genomen. Tijdens zijn gevangenschap gebeuren er wonderlijke dingen! De Duitse generaal Rauter geeft echter opdracht hem te fusilleren... Kapitein Fred Hofman laat het er niet bij zitten en gaat over tot een keiharde actie...

De gebeurtenissen die volgen gaan steeds door de harde werkelijkheid van een oorlogssituatie.
Afbeeldingen
Burggraaf, G.P.P. - Mariniers achter de frontlinie. Verhaal over de Tweede Wereldoorlog. Deel 1.
De Tresoor Lage Zwaluwe

Alle prijzen zijn excl. verzendkosten. Afhalen kan in Lage Zwaluwe of in Dordrecht. Opruiming van mijn boekenverzameling, het loopt anders uit de hand! Kijk ook eens naar de mogelijkheid van meerdere boeken om de verzendkosten te drukken

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Tresoor.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Tresoor
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Tresoor een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Tresoor vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Tresoor kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren