Titel

Verdwaald verlangen. Een zoektocht naar de hemel op aarde.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789079603091

Uitgever

248media, Steenwijk

Prijs

7,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2010, paperback, 191 pp.

Meer info
Twee personen en een recorder. Zo schijnbaar eenvoudig lijkt het allemaal te zijn begonnen. Toch hadden ze tien jaar en vele gesprekken nodig, het was een lange reis. Tetty Pols-Visser was bezig aan een zoektocht en werd hierbij geholpen door haar mental coach Maurice Oosterhof. Wat begon met werken aan zichzelf werd de reis van haar leven. Samen beschreven ze deze reis in het boek ‘Verdwaald verlangen’.

Haar leven leek op het oog een goed leven, zonder een schaduwkant. Zoals veel vrouwen volgde ze eerst een studie, vond een baan (ze werkte negen jaar lang in het onderwijs), kreeg een gezin en ging vrijwilligerswerk doen. Toch werd haar leven overschaduwd door een gevoel van angst, met als gevolg fobische klachten en pijn. Ze besloot te gaan onderzoeken waar deze angst vandaan kon komen. Samen met haar mental coach Maurice Oosterhof kwam ze op het spoor van een ervaring die ze al jarenlang ver weg had gehouden. Ze werd zich bewust van een lang vergeten herinnering; haar bijna-doodervaring.

Vooral via gesprekken, maar ook aan de hand van inzichtgevende citaten, gedichten en liederen wordt de lezer meegevoerd met Tetty op de reis naar haar persoonlijke groei. En de lezer mag met haar meegroeien.

Maurice Oosterhof gebruikt als mental coach de methode ‘Spoorzoeken’. Spoorzoeken is een eigentijds coachingsconcept dat is ontwikkeld om aan de hand van je emoties een betere balans te creëren tussen je gevoel, je denken en je omgeving. Spoorzoeken helpt je bij het verkrijgen van inzicht in wie je bent en waar je staat ten opzichte van je omgeving. Het leert je jouw eigen keuzes te maken en jouw wereld vorm te geven, zodat jij jezelf er ook in herkent.

Verdwaald verlangen biedt inzichten die het leven meer inhoud, vreugde en bezieling geven. Het boek tilt je op en plaatst je in een wereld waarvan je dacht dat deze onbereikbaar was. De informatie die aangereikt wordt, geeft antwoord op vele vragen die je in het dagelijks leven kunt tegenkomen.
De boekenzolder Sellingen

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren