Titel

De roep in de woestijn. De weg van Byron Katie.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789020282030

Uitgever

Ankh-Hermes bv - Deventer

Prijs

8,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2000, paperback, 188 pp. Vertaling: Kaja van Grieken. Gebruiksspoortjes langs de randjes.

Meer info
Dit boek doet verslag van het leven van Byron Katie, en dan met name van de gebeurtenissen die tot haar 'bewustwording' leidden, het bewustwordingsproces zelf en het effect dat Katie's 'verlichting' heeft op haarzelf, haar directe omgeving en de mensen die ze met haar 'werk' bereikt. 'The Work' en 'The Great Undoing' (het stellen van 4 vragen en een omkering) is een natuurlijk mechanisme dat we allemaal in ons hebben. Als je 'The Inner Work' doet wordt het wakker. Velen merken dat intens lijden op alle vlakken stopt, geestelijk, emotioneel, lichamelijk en spiritueel. De schrijfster is een katholieke ex-non met een diep religieus besef die geworsteld heeft om dit boek te schrijven, omdat ze van mening is dat je het werk van Byron Katie eigenlijk niet vast kunt leggen in woorden. Toch staat het boek vol met hele stukken waarin mensen (ook haar zoon en dochter) gewoon verslag doen van hun ervaringen met Byron Katie. Steeds wordt het beeld geschetst van Byron Katie vóór de bewustwording en dat van erna.
De boekenzolder Sellingen

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren