Titel

Feng Shui van A tot Z

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789063784034

Uitgever

Schors

Prijs

21,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1e druk van 1999. 160 pagina's. Paperback. Het boek ziet er goed uit.

Meer info
Feng Shui van A tot Z ligt in het verlengde van Het Feng Shui Handboek van dezelfde auteur en dat in Europa tot één van de meest gebruikte boeken over Feng Shui kan worden gerekend. In Feng Shui van A tot Z gaat Günther Sator dieper in op de eeuwenoude Chinese kunst van het wonen en geeft hij talloze nog niet eerder beschreven voorbeelden. Hij gaat hiermee een stap verder dan zijn introductie, zoals deze in Het Feng Shui Handboek wordt gegeven. Feng Shui van A tot Z gaat uitgebreid in op de belangrijkste factoren die bij de praktische toepassing van Feng Shui meespelen:
een uitleg van de belangrijkst energie in ons leven: de universele levensenergie ’Chi’
het vaststellen van de optimale indeling van de woning m.b.v. de ’Bagua’
het vaststellen van de overheersende energie m.b.v. het principe van ’Yin en Yang’
de kringloop van samenwerkende krachten: de Chinese ’Vijf Elementen’
het bepalen van de optimale krachtrichting m.b.v. het persoonlijke ’Gua-getal’
Deze samenhang van factoren is kleurrijk uitgewerkt in een overzicht dat in één oogopslag uitsluitsel biedt; om het nog praktischer te maken is dit overzicht afgedrukt op het daartoe uit te vouwen omslag. Behalve ontelbare afbeeldingen in kleur, praktische overzichtjes, tabellen, een transparante ’Bagua’ (plattegrond waaran de optimale indeling van de woning is af te lezen) geeft Feng Shui van A tot Z tal van handige en praktische tips die het werken met Feng Shui aanzienlijk vereenvoudigen.
Feng Shui van A tot Z beantwoord alle vragen over Feng Shui!
Afbeeldingen
Sator,  Günther - Feng Shui van A tot Z
Foorgoed Sittard

Een volledige beschrijving van de boeken kunt u vinden op onze website, www.foorgoed.nl
Regelmatig voegen we nieuwe titels toe aan ons assortiment. Neem gerust een kijkje en kom je een leuk boek tegen, bestellen kan ook via de winkel, www.foorgoed.nl of via de mail: info@foorgoed.nl

Het is ook mogelijk om boeken telefonisch of via de mail te bestellen en zijn eventueel op markten of in Sittard af te halen!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Foorgoed.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Foorgoed
  • Na uw bestelling ontvangen u en Foorgoed een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Foorgoed vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Foorgoed kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren