Titel

Wereldkampioen / Het waanzinnige jaar van Max Verstappen

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789085961123

Uitgever

Media Groep Limburg

Prijs

39,95(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2021 ,1e druk ,288pp ,paperback ,groot formaat ,veel foto's ,nieuw

Meer info
ONVERGETELIJK SPEKTAKEL - Het jaar van Max. Zelden waren de laatste races om het Formule 1-kampioenschap spannender dan in 2021. Tot de allerlaatste Grand Prix maakten de twee hoofdrolspelers van de koningsklasse van de autosport, titelverdediger Lewis Hamilton en uitdager Max Verstappen, er een onvergetelijk spektakel van. Nog nooit speelde een Nederlander zo’n glansrol in de Formule 1 en nog nooit won een Nederlander zo veel Grands Prix. Miljoenen fans over de hele wereld zaten op de tribunes en aan de beeldschermen gekluisterd om niets te hoeven missen van de verrichtingen en de strijd van de beide kemphanen. In de laatste ronde van de laatste Grand Prix maakte de 24-jarige Max Verstappen een einde aan de hegemonie van zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton en pakte hij als eerste Nederlander de wereldtitel. Een ongekende prestatie. In dit boek doen Ivo Op den Camp en Jack Martens, die de Formule 1 in het afgelopen seizoen op de voet volgden voor de lezers van De Limburger, verslag van misschien wel het meest enerverende seizoen van de Formule 1 van de laatste jaren, met interviews, portretten, raceverslagen en voor- en nabeschouwingen van alle 22 races. - Alle GP’s van dit seizoen - Voorbeschouwingen en verslagen - Uitslagen en statistieken - Schitterende foto’s - Graphics van alle circuits
Afbeeldingen
Ivo op den Camp ,Jack Martens - Wereldkampioen / Het waanzinnige jaar van Max Verstappen
Boekhandel Snoek Rotterdam

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Boekhandel Snoek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boekhandel Snoek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekhandel Snoek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekhandel Snoek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boekhandel Snoek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren