Titel

Onderweg - Bijbels dagboek

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789033123375

Uitgever

Den Hertog

Prijs

6,95

Bijzonderheden

Nieuw

Meer info
Dit dagboek heeft een bijzondere opzet. Iedere week begint met een verhaal. In dat verhaal komt een thema aan de orde, dat die week centraal zal staan. Daar hoort ook steeds een Bijbeltekst bij, die als weektekst bedoeld is. Voor de dagen daarna, dus de maandag tot en met de zaterdag, is het weekthema verder uitgewerkt met teksten uit het Oude en Nieuwe Testament. De verhalen komt uit boeken die door Charles Haddon Spurgeon zijn geschreven. Hij leefde van 1834-1892 en preekte lange tijd in Londen. Spurgeon had de gave om Gods Woord dicht bij de mensen te brengen. Om zijn hoorders te boeien, vertelde hij vaak verhalen tijdens de preek. Soms zomaar kleine voorbeelden, een andere keer iets wat hij weleens meegemaakt had. Die verhalen waren bedoeld om op een eenvoudige manier lessen uit de Bijbel uit te leggen.

Voor de leeftijd vanaf ongeveer 12 jaar.

Het dagboek is geschikt voor persoonlijk gebruik, maar kan ook goed dienen als gezinsdagboek, of als inspiratiebron voor leidinggevenden in het jeugdwerk of op school.
Afbeeldingen
Nijsse-Schouwstra, Jojanneke - Onderweg - Bijbels dagboek
Groeneweg 's-Gravendeel

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Groeneweg.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Groeneweg
  • Na uw bestelling ontvangen u en Groeneweg een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Groeneweg vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Groeneweg kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren