Titel
Over eten en koken Wetenschap in overlevering in de keuken
Schrijver
MacGee, Harold
Taal
Nederlands
ISBN
9789035110878
Uitgever
Bert Bakker !
Prijs
€ 15,00(Excl. verzendkosten)
Bijzonderheden
1992, softcover, gebonden, 690 pp, IN PRIMA STAAT
Meer info
Uitverkoopprijs
Dit is een uitgave van Bert Bakker uitgeverij niet van Prometheus!
Met naam en ex libtis op schutblad.
Dit is een uitgave van Bert Bakker uitgeverij niet van Prometheus!
Met naam en ex libtis op schutblad.
- Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
- U handelt deze order direct af met Huis van de Letteren
- Na uw bestelling ontvangen u en Huis van de Letteren een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Huis van de Letteren vermeld.
- De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
- Huis van de Letteren kan betaling vooraf vragen.
- Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.