Titel

Arnhem, negen dagen strijd

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

BBNC, 2015 (oorspr. Engelse uitgave 2014)

Prijs

14,95(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

als nwe. hardcover, 240 pag, geïll met zw.w. foto's, kaartjes etc, verz.kn € 4,40 / NL

Meer info
- In Arnhem: negen dagen strijd (oorspronkelijke titel: ARNHEM, NINE DAYS OF BATTLE) beschrijft Brown het fascinerende verloop van de strijd in Arnhem sept. '44 tijdens Operatie Market Garden van dag tot dag, zich daarbij uitgebreid bedienend van kaarten van de veldslagen, tijdlijnen, troependiagrammen en foto's.
- Arnhem: negen dagen strijd biedt een geweldige beschrijving van deze iconische strijd. Het is een boek dat zowel de geïnteresseerde leek als de door de wol geverfde slagveldbezoeker zal aanspreken.
- Op 17 september 1944 landden Britse en Poolse parachutisten van de 1st Airborne Division bij Oosterbeek, Arnhem, Wolfheze en Ede. Negen dagen later was tachtig procent van deze mannen gedood, gewond geraakt of gevangengenomen door de Duitsers.
- Het betekende de laatste grote Duitse overwinning in de Tweede Wereldoorlog. De woeste gevechten en galante heldendaden in deze negen dagen hebben historici en studenten sindsdien gefascineerd.
- Chris Brown beschikte over talloze ooggetuigenverslagen en dagboeken van eenheden, en schreef een adembenemend en gedetailleerd verslag van deze negendaagse veldslag. In dit boek staan tevens technische omschrijvingen van het gebruikte wapentuig en de uitrustingen, en hoe deze wapens in de praktijk uitpakten.
Afbeeldingen
Brown, Chris - Arnhem, negen dagen strijd
DRG Velp

Airwar & Market Garden Battlefieldtours, boeken & DVD, publicaties, onderzoek, lezingen op gebied van Krijgsgeschiedenis mn. WO2, Luchtoorlog '40-'45, Market Garden '44,

NU 10-20% KORTING OP ALLE OSPREY SOFTCOVER BOEKJES!!!!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel DRG.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DRG
  • Na uw bestelling ontvangen u en DRG een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DRG vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DRG kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren