Titel

Mijn dochter in Frankrijk / Een familiegeheim brengt twee halfzussen op het spoor van dramatische gebeurtenissen in het bezette Parijs rond 1940

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789022586365

Uitgever

Boekerij

Prijs

7,50(Excl. verzendkosten)

Verzendkosten

Bijzonderheden

2019, 448pp, paperback

Afbeeldingen
Keating, Barbara, Keating, Stephanie - Mijn dochter in Frankrijk / Een familiegeheim brengt twee halfzussen op het spoor van dramatische gebeurtenissen in het bezette Parijs rond 1940
Bol.nl Bocholt

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Bol.nl.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Bol.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bol.nl een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bol.nl vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Bol.nl kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren