Titel

ANWB veldgids Bomen

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789018011673

Uitgever

ANWB

Prijs

12,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1999, 191 pp., paperback in plastic hoes. Als nieuw

Meer info
Als nieuw.

Bomen zijn zo gewoon dat we het vanzelfsprekend vinden dat ze overal groeien. Pas als grote aantallen sneuvelen door storm of ziekte dringt het tot ons door welk een belangrijk deel ze uitmaken van de wereld om ons heen. Bijna niemand woont in een volkomen boomloze omgeving, zelfs niet in de stad. Bomen spelen, direct en indirect, een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Bomen zijn van vitaal belang voor het milieu. Net als andere groene planten onttrekken ze energie aan het zonlicht, die ze gebruiken voor de aanmaak van basisvoedingsstoffen zoals suikers - stoffen waarvan al het leven afhankelijk is. Tegelijkertijd helpen ze het zuurstofniveau in de atmosfeer te handhaven. Met hun wortelstelsels houden ze grond vast en spelen zo een essentiële rol bij het voorkomen van bodem-erosie. Het dode blad vormt humus, die de grond verrijkt en vruchtbaar maakt. Bomen zorgen voor voedsel en beschutting en bieden zo een leefomgeving aan andere planten en dieren.
Afbeeldingen
Press, Bob - ANWB veldgids Bomen
boekmakelaar Maastricht

Betaling met paypal is mogelijk.

Afhalen van boeken in overleg.
Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel boekmakelaar.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren