Titel

Dominicus Finland

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789025738051

Uitgever

Gottmer Uitgevers Groep b.v.

Prijs

10,75(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2005, 253p, gebonden softcover. In goede staat. Past in brievenbus

Meer info
Natuurlijk is Finland bekend om de duizenden meren, bossen, middernachtzon, lange, lichte dagen in de zomer en het noorderlicht in de winter, sneeuwrijke skioorden en alternatieve elfstedentochten, de saunacultuur en de combinatie van moderne architectuur en oude historische gebouwen.
Dit alles ontbreekt dan ook niet in deze reisgids, maar de auteurs hebben vooral oog voor de nuances. Door hun contacten beschikken zij over interessante 'inside information'. Daardoor komen zaken aan de orde als: hoe de Finnen, na hun relatief recente onafhankelijkheid (1917), de oorlog hebben overleefd; hoe de moderne architectuur zich perfect aanpast aan de omringende natuur; hoe een oude fabrieksstad als Tampere ondanks een facelift qua uitstraling verschilt van het bruisende Helsinki; hoe het orthodoxe Oost-Karelië een totaal andere sfeer ademt dan de Zweedstalige Åland-eilanden.
Wie Finland een beetje leert kennen, zal ontdekken waarom Finnen net als Engelsen zeggen: 'We gaan naar Europa.'
Sfeervolle foto's en duidelijke kaarten en plattegronden illustreren de tekst. Het boek sluit af met uitgebreide praktische informatie en zelfs een beetje Fins.
Afbeeldingen
Tuovinen, Eeva, Kriek, Erik, Vries, Nanny de - Dominicus Finland
Boekenbeurs Venlo Venlo

Verzendkosten volgens de tarieven 2024 van PostNL. Wij zijn een Stichting en verkopen voor het goede doel. Bent u niet tevreden dan kunt u het boek terugsturen en betalen wij u de aankoopkosten terug. Bestel meer boeken en bespaar op verzendkosten. Vanaf 35 euro in NL geen verzendkosten. Het is mogelijk dat onze mails in een reactie op uw bestelling in uw spambox terecht komen; controleer s.v.p. hierop!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Boekenbeurs Venlo.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boekenbeurs Venlo
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenbeurs Venlo een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenbeurs Venlo vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boekenbeurs Venlo kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren