Titel

De man van Levkas

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789022507124

Uitgever

Boekerij, De

Prijs

1,95(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1987, paperback, 7e druk, 300 pag

Meer info
'Toen herkende ik het plotseling: een grote stier met enorme horens, in zijn gehele lengte over het plafond van de galerij: een dier in volle vlucht, vallend, de voorpoten gestrekt, de kop gebogen, de ogen starend, wild van woede. Daar waar het plafond omhoog ging, begon een nieuwe grot - een grot met de kleur van gestold bloed...'. Tegen zijn wil raakt Paul van der Voort - zelf op de vlucht omdat hij van moord wordt verdacht - betrokken bij het lot van de geniale, maar erg onevenwichtige man die hem adopteerde. Hij is de beroemde antropoloog dr. Pieter van der Voort. Naarstig speurt deze op enkele Griekse eilanden naar de sporen die de oorsprong van de mens moet verklaren. Ondertussen graaft Paul in het verleden van de man die hij soms zo intens kan haten. Daarbij doet hij een afschuwelijke ontdekking en begint te begrijpen welke kracht de oude man zo onweerstaanbaar drijft. Maar dat is niet Pauls enige probleem, zelf op de vlucht moet hij het bovendien nog opnemen tegen een smokkelaarsbende. En dan doet dr. Van der Voort de ontdekking van zijn leven...
Afbeeldingen
Innes, Hammond - De man van Levkas
De Tresoor Lage Zwaluwe

Alle prijzen zijn excl. verzendkosten. Afhalen kan in Lage Zwaluwe of in Dordrecht. Opruiming van mijn boekenverzameling, het loopt anders uit de hand! Kijk ook eens naar de mogelijkheid van meerdere boeken om de verzendkosten te drukken

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Tresoor.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Tresoor
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Tresoor een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Tresoor vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Tresoor kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren